Un mal primer quart sentencia el Club Bàsquet Mira-sol

El Club Bàsquet Mira-sol perd (64-67) amb el Cerdanyola B en la 27a jornada del grup 1 de Tercera Catalana. Un mal inici, amb imprecisions i errors en defensa, ha fet que els mirasolencs hagin anat a remolc la resta del partit. Tot i això, els de Jordi Pigem han disposat de l'última possessió per provocar la pròrroga.

Derrota dels taronges amb un final molt intens i en què els mirasolencs han pogut endur-se el matx. El partit ha començat malament pels interessos dels locals que, després de diverses imprecisions en atac i defensa, han vist com finalitzava el primer quart amb un resultat d'11 a 25. La reacció de Mira-sol no s'ha fet esperar aconseguint arribar al descans reduint els 14 punts a només tres, deixant el marcador amb un 34-37 favorable al Cerdanyola B.

A la represa, la tònica del segon quart ha continuat tot i que els mirasolencs no han aconseguit posar-se per davant en el marcador. Al final del tercer quart el resultat era de 54 a 56 pels visitants. En el darrer quart, el més emocionant, els locals han aconseguit retallar els dos punts de diferència i tots dos conjunts s'han alternat el lideratge en el lluminós durant els darrers minuts. Al final derrota del Mira-sol per 64 a 67, tot i que els taronges han disposat de l'última possessió per provocar la pròrroga però el triple no ha entrat.

L'entrenador del Club Bàsquet Mira-sol, Jordi Pigem, explica quina ha estat la clau del partit i lamenta que el seu equip no jugui regularment com ho ha fet davant el Cerdanyola B.

Jordi Pigem

La clau és que hem fet un bàsquet menys. Si no s'haguessin anat de 10 potser hagués estat diferent. Em sap greu que no juguem sempre així.

La propera jornada el Club Bàsquet Mira-sol visita la pista del Sant Pere Terrassa, l'últim classificat i només ha sumat una victòria en el que va de temporada.