El QBasket Sant Cugat s'estrena com a local contra l'Ametlla


  • Comparteix:

Imatge de la plantilla del Qbàsquet Sant Cugat

Imatge de la plantilla del Qbàsquet Sant Cugat

El QBasket Sant Cugat juga contra l'Ametlla en la segona jornada del grup 2 de Tercera Catalana. Els santcugatencs esperen rubricar la bona imatge exhibida en la victòria (62-78) a la pista del Parets i fer-se forts com a locals. Aquest partit arriba després de la festa de presentació dels primers equips, de la nova samarreta i dels nous espònsors de l'entitat aquest dijous a la sala Luz de Gas.

L'estrena com a local de la primera plantilla masculina del QBasket Sant Cugat al grup 2 de Tercera Catalana serà davant de l'Ametlla. Els santcugatencs van demostrar en la primera jornada que estan en un bon moment de forma i esperen corroborar-ho davant d'un rival que també va guanyar el primer matx de la lliga. Els ametllatans van superar (49-44) el Matadepera Taronja després d'un partit molt igualat que va caure de la banda dels locals. El tècnic santcugatenc, Jordi Bargalló, lamenta la falta d'informació d'aquestes categories, però confia en el bon treball de la seva plantilla.

Jordi Bargalló

Estem treballant molt bé i amb moltes ganes, però cada partit és una història diferent i més en aquestes categories on no tenim informació dels rivals.


El matx entre els santcugatencs i l'Ametlla es disputa al pav1 de la Rambla del Celler, aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.