Els socis diuen sí a Robledo i al despatx del PAV2


  • Comparteix:

Rafa Robledo és el nou president de la Unió Ciclista Sant Cugat. Així ho ha decidit per unanimitat l'assemblea de socis, que a més ha donat el vist-i-plau al despatx ofert per l'Ajuntament al PAV2.

La Unió Ciclista Sant Cugat podrà disposar finalment d'un local propi. Serà un dels despatxos del PAV2 que l'Ajuntament ofereix als clubs perquè disposin d'un espai on desenvolupar part de la seva activitat. L'assemblea de la UCSC ho ha sotmés a votació i els socis han donat l'OK.

El nou president, Rafa Robledo, afirma que el local és limitat però que intentaran aprofitar-lo.



Rafa Robledo

És limitat però intentarem treure-li partit.


Robledo ha fet partíceps els socis del que preten l'entitat en el pròxim any. Entre els objectius hi ha la continuïtat de les dues marxes Transcollserola. El principal repte està en l'aposta per la gent jove. Per això, la Unió Ciclista organitzarà aquest estiu una setmana de colònies. La idea és treballar conjuntament amb l'OMET per donar continuïtat als joves que acaben de l'Escola de Ciclisme.



Rafa Robledo

Volem crear alternatives vàlides per aquesta franja d'edat.


El nou president inicia mandat després que José Maria Blasco hagi acabat l'any de presidència i hagi decidit no continuar al capdavant.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.