El Tour passarà per Sant Cugat


  • Comparteix:

El Tour de França passarà per Sant Cugat segons La Vanguardia

El Tour de França passarà per Sant Cugat segons La Vanguardia

La setena etapa del Tour de França 2009 passarà per Sant Cugat el divendres 10 de juliol segons La Vanguardia. L'inici serà des de Barcelona, passant per l'Arrabassada i finalitzarà a Andorra.

Sant Cugat veurà passar el Tour de França 2009. Serà concretament el divendres 10 de juliol amb la setena etapa de 224 quilòmetres amb sortida des de Barcelona. L'hora prevista per l'inici de la cursa serà a dos quarts d'onze del matí.

Després de deixar Barcelona, la carrera anirà en direcció a Sant Cugat per l'Arrabassada, Manresa, Organyà i afrontarà la recta final fins a Andorra. Arcalís serà un dels grans cims amb un port de primera categoria de 2240 metres.

El dia anterior, el dijous 9 de juliol, el Tour de França també passarà per Catalunya. La sortida serà des de Girona i arribarà a barcelona amb un total de 175 quilòmetres. Recordem que aquesta és la tercera vegada que Catalunya acull etapes del Tour de França després de 1957 i 1965.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.