Barcelona es prepara pel Tour i Sant Cugat també


  • Comparteix:

L'organització del Tour de França donarà a conèixer d'aquí a quinze dies el traçat definitiu de l'etapa que passarà per Sant Cugat. La cursa passarà per la nostra ciutat després que els ciclistes vinguin de la carretera de la Rabassada.

Barcelona ja es prepara per rebre el Tour de França. La ronda francesa arribarà a Barcelona procedent de Girona el dijous 9 de juliol. L'endemà sortirà de la capital per marxar fins Andorra. L'Ajuntament de Barcelona convertirà la ciutat de color groc amb diverses jornades abans del pas dels ciclistes. Segons 'El Periódico', s'han reservat 4.500 habitacions a Barcelona per acollir la caravana francesa entre equips, organitzadors, mitjans informatius i patrocinadors.

Pel que fa a l'etapa que creuarà la nostra ciutat, serà el divendres 10 de juliol i els ciclistes sortiran de Barcelona, pujaran la Rabassada i passaran per Sant Cugat direcció Andorra. L'organització del Tour espera que d'aquí a quinze dies pugui comunicar a l'Ajuntament de Sant Cugat el traçat definitiu del pas de la ronda francesa per la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.