Nova edició de la Marxa Cicloturista Transcollserola


  • Comparteix:

Xavier Amador, a l'esquerra, i Rafa Robledo

Xavier Amador, a l'esquerra, i Rafa Robledo

La sisena Marxa Cicloturista Transcollserola se celebra aquest diumenge. L'organització ha decidit canviar el recorregut, per raons de seguretat, eliminant la part de Molins de Rei. D'aquesta manera, els ciclistes passaran per Mira-sol, Valldoreix i la Floresta.

Hi haurà dos recorreguts, un de 144km i l'altre de 94km. Els dos traçats començaran a les vuit del matí des del parc del Monestir. Un cop començada la cursa, els ciclistes passaran per Sant Cugat, Rubí, Terrassa, Viladecavalls, Olesa, Castellbisbal, Mira-sol, Valldoreix, la Floresta, Vallvidrera, Cerdanyola fins arribar altre cop al parc del Monestir.

La Unió Ciclista Sant Cugat ha disposat d'un pressupost de 22.000 euros per celebrar la Marxa. És per això, que el regidor d'Esports, Xavier Amador, destaca la professionalitat de l'entitat santcugatenca per tirar endavant aquesta activitat.

Xavier Amador

Destaco la professionalitat i les ganes d'aquesta entitat davant de la problemàtica general, perquè segueix mantenint les activitats anuals.



De la seva banda el president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, se sent molt satisfet per tota la feina feta per la seva entitat durant aquest mes de maig.

Rafa Robledo

Aquest mes és molt especial per a la Unió Ciclista Sant Cugat. Hem demostrat una capacitat d'organització que m'ha sorprés.




La sisena edició de la Transcollserola compta amb el patrocini del Grup Sisquella i la col·laboració d'Àrea 3. El representant de Grup Sisquella, Xavier Diego, explica que tot i la crisi s'ha de tenir una política de continuïtat.

Lluís Sisquella

Creiem que hem de tenir una política de continuïtat. Volem estar al costat de la Unicó Ciclista Sant Cugat en els moments que hi hem d'estar.




La Unió Ciclista Sant Cugat espera que hi participin 500 ciclistes en una edició especial. Enguany, l'organització retrà homenatge al guanyador de l'any passat, Francesc Coma, desaparegut recentment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.