Salamero acaba 13è a la tercera etapa de la Titan Desert


Temes relacionats

Acaben tots cinc ( 4/mai/10)

Els santcugatencs més forts, a través del desert (28/abr/10)


  • Comparteix:

Imatge de www.titandesert.es

Imatge de www.titandesert.es

El ciclista santcugatenc Javier Salamero ha finalitzat en 13a posició a la tercera etapa de la Titan Desert Marathon que s'està disputant al Marroc. Un resultat que el col·loca 11è a la general, dominada ara per Roberto Heras. Els altres quatre santcugatencs que hi participen segueixen en cursa però allunyats dels primers llocs.

La tercera etapa era la primera d'alta muntanya, amb un recorregut molt exigent per la serralada sud de l'Atles, a 2000 metres d'alçada. 319 corredors han sortit d'Alnif, dels quals el més ràpid ha estat Roberto Heras, que es converteix en el nou líder de la general.

El millor santcugatenc ha estat Javier Salamero que ha acabat la tercera etapa en 13a posició i que és ara l'11è classificat a la general, a 1 hora, 45 minuts i 46 segons de Roberto Heras.

En aquesta prova hi participen quatre santcugatencs més, que, tot i seguir en cursa, estan allunyats dels primers llocs de la classificació. Vicente Hernández és el 206è classificat, Jordi Alonso el 225è, Francesc Xavier Blanquet el 238è i Alexis Fontanet el 243è.

L'etapa dijous, quarta i penúltima de la cursa, és la més llarga de totes, amb 135 quilòmetres de recorregut. Els participants sortiran de Boulmane Dades i acabaran a Toundout.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.