Nou èxit de la Marxa Cicloturista Transcollserola


  • Comparteix:

La 7a edició de la Marxa Cicloturista Transcollserola és tot un èxit de convocatòria. Uns 300 ciclistes entre la cursa llarga i curta participen un any més en aquesta marxa organitzada per la Unió Ciclista Sant Cugat. L'entitat es mostra satisfeta per l'organització de l'acte i destaca la rapidesa dels ciclistes.

La sortida ha tingut lloc a les vuit del matí des dels Jardins del Monestir. Uns 300 ciclistes entre les dues curses que han recorregut un traçat amb començament i finalització a Sant Cugat que ha passat per Barcelona, Terrassa i Rubí.

En la cursa curta, el guanyador ha estat Benigno Rivera del Ciclos Trujillo, que ha completat els 98 quilòmetres en 2 hores, 48 minuts i 57 segons. En la cursa llarga, de 149 quilòmetres, Daniel González de Cicles Cariñera s'ha proclamat vencedor en un temps de 4 hores, 12 minuts i 4 segons.

La cursa s'ha caracteritzat també per la baixa participació femenina. Encara que el president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, ha destacat la rapidesa amb la que s'ha rodat a la cursa.

Rafa Robledo

Ha estat el nivell més alt de velocitat en els set anys que portem fent la cursa.



Un èxit de la 7a Transcollserola Cicloturista. La propera cita amb el ciclisme, el 13 de juny en la 3a BTT Transcollserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.