Rafa Robledo preveu un augment de participació a la BTT Transcollserola


  • Comparteix:

Rafa Robledo en la presentació de la BTT Transcollserola que es va suspendre

Rafa Robledo en la presentació de la BTT Transcollserola que es va suspendre

El president de la Unió Ciclista Sant Cugat (UCSC), Rafa Robledo, espera un lleuger increment de participació en la BTT Transcollserola d'enguany, amb una previsió d'entre 220 i 250 ciclistes. La marxa es disputarà el 31 d'octubre i mantindrà el recorregut de les dues edicions anteriors. Robledo ha lamentat la falta d'entesa amb el Consorci del Parc de Collserola, que ha endarrerit una cita que estava prevista pel juny.

La 3a BTT Transcollserola sortirà des del parc de la Pollancreda el 31 d'octubre a les vuit del matí. La prova completarà un recorregut de 55 quilòmetres, 1.300 metres de desnivell i que passa al voltant del perímetre del parc.

Les inscripcions ja estan obertes, a través de la web www.ciclosvalbuena.com, i compta ja amb un centenar de ciclistes inscrits. La Unió Ciclista espera superar les xifres de les dues edicions anteriors i espera una participació d'entre 220 i 250 persones. Tot i les bones previsions, el president de la UCSC, Rafa Robledo, assegura que els agradaria incrementar la proporció de participants locals.

Rafa Robledo

Ens faria il·lusió que la participació de ciclistes de Sant Cugat fos absoluta.



Robledo ha lamentat la falta de comprensió del Consorci del Parc de Collserola, que ha endarrerit més de quatre mesos la BTT Transcollserola.

D'altra banda, Robledo ha avançat que la UCSC posarà en funcionament la seva Escola de Ciclisme al mes de novembre.

Rafa Robledo

Al mes de novembre tindrem l'Escola de Ciclisme. Es lúnica manera de treballar pel futur de la nostra entitat i del ciclisme local.






L'últim diumenge d'octubre, arrencarà la BTT Transcollserola 2010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.