La darrera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya passarà pel centre de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'anterior edició de la Volta Ciclista a Catalunya ja va passar per Sant Cugat

L'anterior edició de la Volta Ciclista a Catalunya ja va passar per Sant Cugat

La setena i última etapa de la Volta Ciclista a Catalunya passarà pels carrers de Sant Cugat el darrer diumenge de març amb una meta volant a l'alçada de l'avinguda Rius i Taulet segons han confirmat els organitzadors de la prova a Cugat.cat. Els ciclistes sortiran de Badalona i arribaran a la nostra ciutat passant per l'Alt del Tibidabo, la carretera de la Rabassada, l'avinguda de Gràcia, Francesc Moragas, plaça dels Quatre Cantons, avinguda de Rius i Taulet, Valldoreix i Vallvidrera fins arribar a Sarrià. El recorregut de l'etapa és de gairebé 120 quilòmetres.

L'any passat la Volta Ciclista a Catalunya ja va passar pels carrers de Sant Cugat, però pels voltants de la nostra ciutat a través de l'avinguda de Cerdanyola, la carreretera de Roquetes, la Ronda Nord, el túnel de Can Bellet i l'avinguda Europa.

Per aquesta nova edició, la 92ena, Sant Cugat tindrà un especial protagonisme perquè els ciclistes creuaran la nostra ciutat pel centre amb especial atenció a la meta volant situada a l'Avinguda de Rius i Taulet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.