La Unió Ciclista Sant Cugat organitza una pedalada per a promocionar la Transcollserola


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Ciclista Sant Cugat organitza una pedalada popular entre Cerdanyola i Sant Cugat de gairebé nou quilòmetres pel tercer diumenge de març coincidint amb la Marxa Cicloturista Transcollserola. El president del club santcugatenc, Rafa Robledo, destaca que l'objectiu d'aquesta activitat és millorar les relacions entre els ciclistes santcugatencs i cerdanyolencs.

El mateix dia que es disputa la Transcollserola a la nostra ciutat, la Unió Ciclista Sant Cugat també ha volgut organitzar una pedalada entre Cerdanyola i Sant Cugat. La pedalada s'iniciarà de des la plaça Europa de Cerdanyola, a dos quarts de deu del matí, i l'arribada serà a l'avinguda de la Guinardera cap a dos quarts d'onze del matí. El president del club santcugatenc, Rafa Robledo, explica quin és l'objectiu de la pedalada.

Rafa Robledo

Aquesta pedalada vol fomentar la relació entre el ciclisme cerdanyolenc i santcugatenc.




La Transcollserola es disputarà a la nostra ciutat el tercer diumenge de març sota l'organització de la Unió Ciclista Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.