La Volta Ciclista restringirà el trànsit al centre entre les dues i les tres de la tarda


Temes relacionats

La darrera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya passarà pel centre de Sant Cugat (28/feb/12)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El pas de la Volta Ciclista per Sant Cugat diumenge de la setmana vinent comportarà talls de trànsit al centre entre les dues de la tarda i tres quarts de tres. Les restriccions afectaran l'avinguda de Gràcia, Francesc Moragas, plaça dels Quatre Cantons, Rius i Taulet, carretera de Vallvidrera i la plaça de Can Cadena. Els ciclistes entraran al municipi per la carretera de la Rabassada i sortiran per la Floresta. Els talls també tindran repercussió en les línies d'autobús i a l'entrada i sortida dels Túnels de Vallvidrera.

La setena i última etapa de la Volta Ciclista a Catalunya 2012 passarà, de nou, per Sant Cugat en una etapa que té prop de 120 quilòmetres de recorregut. La nostra ciutat serà l'última per on circulin els ciclistes abans d'arribar a la meta de Barcelona. En aquesta 92a edició de la cursa, hi participen 190 esportistes.

Segons les previsions de l'organització, els ciclistes trepitjaran el terme municipal a les dues de la tarda i sortiran de Sant Cugat, tres quarts d'hora més tard. El recorregut santcugatenc connectarà la carretera de la Rabassada al centre de la ciutat, passant pel carrer de Francesc Moragas, l'avinguda de Rius i Taulet, la plaça de Can Cadena, finalitzant el tram per la Floresta. Els organitzadors ubicaran una meta volant al número 20 de l'avinguda de Rius i Taulet.

L'arribada de la Volta Ciclista a la ciutat provocarà afectacions de mobilitat durant 45 minuts, a partir de les dues de la tarda. Les restriccions tindran lloc als carrers per on passi la cursa, tot i que -quan la prova ho permeti- es donarà pas alternatiu als vehicles. Les vies tallades es reobriran tan bon punt marxi l'últim ciclista de l'etapa.

El servei de bus es mantindrà, però, les línies es veuran afectades si entren en contacte amb el recorregut i l'horari de la Volta. És el cas de la L-1, L-2, L-3 i L-8, i les interurbanes A-4, B-7 i B-8.

El recorregut de la Volta tindrà afectacions a l'entrada i sortida als Túnels de Vallvidrera. La senyalització de les restriccions de trànsit en aquest punt anirà a càrrec de Tabasa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.