Últimes hores perquè la Volta Ciclista a Catalunya arribi a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de la Volta Ciclista 2011

Imatge de la Volta Ciclista 2011

Tot llest per al pas de la setena i última etapa de la Volta Ciclista a Catalunya 2012 per la nostra ciutat. A partir de les dues del migdia i fins a tres quarts, de la tarda Sant Cugat serà el centre d'atenció del ciclisme estatal. Els ciclistes, que arribaran des de la carretera de la Rabassada, passaran pel centre de la ciutat, el carrer de Francesc Moragas, plaça dels Quatre Cantons, l'avinguda de Rius i Taulet, la plaça de Can Cadena i finalitzant a la Floresta. A més, hi haurà una meta volant al número 20 de Rius i Taulet. Durant aquest període, el trànsit es veurà afectat mentre passi el pilot. El suís Michael Albasini afronta l'última etapa com a líder de la general seguit de l'australià Allan Davis i el francès Julien Simon.

De nou la 92a edició de la Volta Ciclista torna a passar per Sant Cugat. Des de l'organització, es calcula que els 190 ciclistes que participen a la prova passaran per la nostra ciutat cap a les dues del migdia. L'etapa, de 120 quilòmetres, passarà per diferents carrers de la nostra ciutat. L'etapa que començarà a Badalona, arribarà a la nostra ciutat per la carretera de la Rabassada, passant per l'avinguda de Gràcia, carrer de Francesc Moragas, la plaça dels Quatre Cantons, avinguda de Rius i Taulet, carrer de Valldoreix i la carretera de Vallvidrera fins arribar a Sarrià. Mentre la Volta passi per la nostra ciutat, el trànsit es veurà afectat per aquells carrers on passa la prova.

Pel que fa al servei de bus es mantindrà, però les línies es veuran afectades si entren en contacte amb el recorregut. És el cas de la L1, L2, L3 i L8. i les interurbanes A-4, B-7 i B-8. També hi haurà afectacions a l'entrada i sortida dels Tunels de Vallvidrera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.