Derrota, però bones vibracions

El KCSC millora en el joc (Foto:korfbal.cat)

El Korfbal Club Sant Cugat cau a casa davant el San Lorenzo per un ajustat 9 a 10 però evidencia una millora en el seu joc. El conjunt santcugatenc continua a l'última posició de la Primera divisió sense cap punt al seu haver.

Poques vegades una derrota havia deixat tan bon sabor de boca. El 9 a 10 que reflectia el marcador del Pavelló de Valldoreix en finalitzar el partit entre el KCSC i el San Lorenzo significava una nova derrota, una altra oportunitat perduda per aconseguir els primers punts de la temporada però també un pas endavant en la progressió del conjunt santcugatenc. Així ho veu el tècnic santcugatenc, Rosendo Garcia.

Rosendo Garcia

Estic content amb la progressió de l'equip. Estem anant cap a dalt

El partit va començar amb un 0 a 3 favorable als egarencs i les alternances al marcador van ser constants. Els visitants van arribar als darrers minuts amb l'avantatge d'un gol i van patir fins l'últim moment; Magic O'Bryan va estar a punt d'empatar el partit quan aquest agonitzava, però no va ser possible. Al final, derrota santcugatenca però bones vibracions de cara als propers partits.

Els anotadors del conjunt blau van ser Albert Parrón amb 3 gols, Jonathan Malo i Cristina Ruíz amb 2 i Nico Luiten i Berta Alomà amb un gol cadascún. El proper compromís dels de Rosendo Garcia serà el proper dissabte a les 11 del matí a la pista del Badalona, quart classificat amb 6 punts.