Victòria en un partit plàcid


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Berta Aloma amb el KC Sant Cugat

Imatge d'arxiu de Berta Aloma amb el KC Sant Cugat

La santcugatenca Berta Aloma i els seus companys de la selecció catalana de corfbol guanyen Escòcia (35-7) en el primer partit de l'Europeu que es disputa a Holanda. Aloma contribueix amb quatre punts en aquesta victòria i el combinat català dóna un pas endavant en el seu objectiu de passar a la següent ronda. El proper rival és Bèlgica, una de les potències en aquest esport.

La selecció catalana no ha decebut en la seva estrena en el Campionat d'Europa que s'està disputant a Holanda. Les noies entrenades per Tilbert La Haye i pel santcugatenc Rosendo García han aconseguit una important victòria amb un paper destacat de la santcugatenca Berta Aloma que ha anotat quatre punts.

El matx ha estat dominat en tot moment pel conjunt català que ha demostrat la seva clara superioritat sobre el combinat escocès. El proper rival, Bèlgica, és un dels grans favorits per la victòria final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.