Dues jornades clau per al KCSC


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'entrenador del Korfbal Club Sant Cugat, Rosendo Garcia, assegura que les dues properes jornades de lliga són vitals per als santcugatencs ja que s'enfronten amb dos rivals directes, el Castellbisbal i el Montcada. A més, aconseguir bons resultats en aquestes dues últimes jornades de la primera volta permetria col·locar l'equip en quarta posició a la classificació de Lliga Nacional i convertir-se en cap de sèrie de la Copa.

La classificació al final de la primera volta decidirà els encreuaments de la Copa. Els quatre primers classificats de Lliga Catalana seran els caps de sèrie. El KCSC, que és cinquè, està a només una posició, però l'entrenador santcugatenc, Rosendo Garcia, dóna prioritat a la Lliga.

Rosendo Garcia

M'interessa quedar quart per la classificació a la lliga i per jugar els play-offs. Pel tema de la Copa també és important, però és secundari.


L'equip santcugatenc és cinquè amb quatre punts. Per sobre té el Montcada, quart amb sis punts. Per sota, el Castellbisbal, sisè amb dos punts. Els dos s'enfrontaran amb el KCSC en les dues properes jornades. Rosendo Garcia assegura que seran dues jornades decisives.

Rosendo Garcia

Aquesta jornada i la següent tenim partits molt importants perquè són rivals directes.




Castellbisbal i KCSC s'enfronten diumenge a dos quarts de vuit a la setena jornada de Lliga Catalana.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.