Alomà i el Vallparadís lluitaran per ser el quart millor club d'Europa


  • Comparteix:

El Vallparadís amb la santcugatena Berta Alomà

El Vallparadís amb la santcugatena Berta Alomà

L'Assessoria Vallparadís, amb la santcugatenca Berta Alomà a les seves files, s'imposa a l'Adler Rauxel alemany a la Copa d'Europa de clubs (20-17) i lluitarà per la 4a plaça aquest dissabte contra el Kolin-Orel Ostu txec. Alomà ha contribuït a la victòria amb un gol en el minut 11 que ha servit per posar el 5-1 en el marcador.

Segona victòria del campionat per a Berta Alomà i la resta de companys del Vallparadís. Després de la derrota davant el TOP Wereldtickets holandès (40-14), el conjunt egarenc ha recuperat les bones sensacions i s'ha desfet del campió alemany per un ajustat 20-17. Una gran primera part ha permès al Vallparadís aconseguir una renda de 7 gols, que ja no ha abandonat, malgrat la reacció alemanya a la represa.

Amb aquesta victòria, Alomà lluitarà per aconseguir la 4a posició. El seu rival serà el Kolin txec, que ha derrotat State University HSS rus (24-16). El matx es disputa aquest dissabte a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.