Alomà disputa les semifinals de Copa Catalana amb el Vallparadís davant el vigent campió


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La jugadora santcugatenca del Vallparadís, Berta Alomà, disputa aquest dissabte la semifinal de la Copa Catalana de corfbol davant el Vilanova i la Geltrú, en la reedició de la final de la temporada passada. En aquest cas però, la santcugatenca i les seves companyes intentaran guanyar per impedir que els vilanovins aconsegueixin el títol per tercer any consecutiu. L'altra semifinal la disputen l'amfitrió, el Vacarisses, i el Castellbisbal. La final tindrà lloc aquest diumenge a partir de les tres.

El campió de les dues últimes edicions de la Copa Catalana, el Vilanova i la Geltrú, és el rival del Vallparadís, amb la santcugatenca Berta Alomà a les seves files, en les semifinals d'aquest dissabte. Malgrat que el Vallparadís és el líder a la lliga, els vilanovins ofereixen la seva millor versió en aquesta competició, en què s'han convertit en tot uns experts. El matx es juga a les quatre de la tarda.

L'altra semifinal la disputen el Vacarisses, amfitrió de la competició, i el Castellbisbal. La final està prevista pel diumenge a les tres de la tarda, després del partit pel tercer i quart lloc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.