Xavier Amador (CiU): 'Volem fomentar la marca Catalunya i que promocioni les seleccions catalanes a nivell internacional'


  • Comparteix:

Xavier Amador

Xavier Amador

El membre sectorial d'Esports de CiU i regidor d'Esports, Xavier Amador, ha destacat que la seva formació vol potenciar la marca Catalunya per promocionar les seleccions catalanes en l'àmbit internacional. Amador proposa la creació d'un canal de comunicació de l'esport català per donar a conèixer els clubs i esportistes del país.

CiU vol potenciar l'esport català a través d'un programa que té dos objectius principals. El primer és promocionar la marca Catalunya perquè el màxim nombre de seleccions catalanes puguin participar a nivell internacional i incentivar la disputa de partits amistosos dels combinats nacionals. Ho explica Amador.

Xavier Amador

Cal promoure la marca Catalunya i que el màxim de seleccions catalanes siguin reconegudes a nivell internacional.



El segon objectiu és crear un canal de comunicació de l'esport català, del qual encara no s'ha definit en què consistirà el projecte, per la promoció dels esportistes i clubs catalans. Amador creu que amb aquesta iniciativa també s'ha de recuperar la il·lusió per les seleccions catalanes.

Xavier Amador

Volem crear una canal de l'esport que promocioni l'esport del nostre país.



Amador també ha explicat que el CAR i l'Esport Parc Internacional de Catalunya són el futur de l'esport català. CiU també creu necessari que els tècnics esportius tinguin major formació amb la creació d'un manual bàsic i un model estàndard mèdic d'atenció als esportistes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.