Definida la comissió esportiva que coordinarà els actes d'homenatge a Jaume Tubau


  • Comparteix:

El Consell Municipal de l'Esport ha designat la comissió que coordinarà els actes d'homenatge a la figura de Jaume Tubau. Miquel García, del Sant Cugat Esport, Julià García, de l'Àgora, Ramon Martos, de la Coordinadora d'Entitats i Simon Franch, del Winterthur Sant Cugat, seran els encarregats de definir la proposta definitiva de les entitats esportives de la nostra ciutat.

La sessió extraordinària del Consell Municipal de l'Esport d'ahir va servir per crear la comissió que vehicularà les popostes sorgides per homenatjar Jaume Tubau. Aquesta comissió s'haurà de reunir pròximament per tal de definir la proposta definitiva de l'àmbit esportiu. L'alcalde Lluís Recoder, que va presidir l'acte, explicava l'objectiu d'aquest grup de treball, que posteriroment haurà de consensuar la proposta amb l'àmbit del comerç i el dels casals d'avis.


Lluís Recoder





Algunes de les propostes són molt concretes, com ara, la presentada pel Sant Cugat Esport de futbol. El president de l'entitat, Àlex Barberà, explicava una de les propostes del seu club.

Àlex Barberà

Pensem que la zona esportiva de Coll Favà podria dir-se Jaume Tubau.



En els propers dies aquesta comissió es reunirà per començar a treballar en les diferents propostes que s'han fet. Una primera idea apuntava la possibilitat de fer una gran festa en què tots els àmbits ciutadans quedessin reflectits.
La sessió extraordinària del Consell Municipal de l'Esport també va comptar amb la presència de la Tinent d'alcalde d'Esports Angels Solé i el regidor de l'àmbit Xavier Cortés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.