El Club Muntanyen ofereix cursets d'esquí a partir dels cinc anys


  • Comparteix:

Aquest dissabte el Club Muntanyenc Sant Cugat inicia el curset d'esquí que porta fent des de fa anys. El curs va adreçat a majors de 5 anys i durarà fins a mitjans de febrer. Aquest any la novetat és que els inscrits podran esquiar a cinc estacions diferents.

A diferència dels passats cursos d'esquí que ha organitzat el Club Muntanyenc, sempre a les pistes de Porte-Puymorens, aquest any els esquiadors que s'hi apuntin tindran l'oportunitat de conèixer les estacions de Formigueres, les Angles, Puigmal i Sant Pere de Forcats.

El director tècnic de l'escola d'esquí del Club Muntanyenc, Adrià Recio, explica a qui va adreçat aquest curs i quines són les seves característiques.

adria recio

el curset va dirigit a majors de cinc anys


A més del curs d'esquí, el Club Muntanyenc ofereix la possiblitat de participar a "l'esquí-dia" que consisteix en pujar a les estacions amb viatge i forfet.
Adrià Recio, director tècnic de l'escola d'esquí esmenta les quotes del curset

adrià recio

els socis tenen més bon preu que els no socis


El Club Muntanyenc, per ampliar la seva oferta al món de la neu, està estudiant d'organitzar de cara a la temporada vinent, uns cursets de formació per a futurs monitors d'esquí i d'snow board. De moment, s'ha parlat de dividir el curs en dues parts, dues setmanes de classes teòriques i un parell de setmanes pràctiques a la neu. Però és tracta d'una proposta que el club encara estudia.

Finalment el curset d'esquí que comença aquest dissabte ja té gairebé totes les places exhaurides i finalitzarà a meitat del mes de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.