Martos, Rius, Castro i Subirats reben l'homenatge de la Penya Blaugrana


  • Comparteix:

La Penya Blaugrana de Sant Cugat homenatja Ramon Martos, Joan Ramon Subirats, Carles Castro i Josep Lluís Rius per la seva àmplia trajectòria al capdavant de la Unió Ciclista, Olympic, Club Voleibol i Handbol Sant Cugat respectivament. Jaume Guixà, president de la Penya Mil·lenni i també present a l'acte, ha fet entrega de la tercera moneda culé als expresidents

Recuperar la memòria de tots aquells presidents i directius que, durant molts anys, han estat liderant les entitats esportives de la ciutat. Aquest ha estat el motiu per al qual, aquest dijous, la Penya Blaugrana Sant Cugat ha homenatjat als expresidents dels diferents clubs de la ciutat que recentment han abandonat el seu càrrec. Carles Castro del Club Voleibol, Joan Ramon Subirats de l'Olympic, Ramon Martos de la Unió Ciclista i Josep Lluís Rius de l'Handbol Sant Cugat han rebut, de mans del president Josep Maria Félez una cal·ligrafia i placa commemorativa.
El president de l'altra Penya Blaugrana de la ciutat, Jaume Guixà, ha volgut sumar-se a aquesta iniciativa i ha regalat la tercera moneda culé de la Penya Mil·lenni a cada un dels exdirectius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.