Penyistes santcugatencs a la final de València


  • Comparteix:

Sortida amb autocar de la PBSC

Sortida amb autocar de la PBSC

Un total de 36 socis de les tres penyes de la ciutat presents a la final de la Copa del Rei , la Penya Blaugrana Sant Cugat (PBSC), la Penya Mil·leni i la Penya Bilbo Ondokoak, seran presents a València, on demà el Barça i l'Athlètic de Bilbao disputen la final de Copa. Culers i athletics viatjaran en cotxes, autocars i tren.

L'Associació de Penyes del Vallès, d'on formen part la Penya Mil·leni i la PBSC, organitza una sortida amb autocars per facilitar el viatge als socis agraciats. De moment, ja s'han llogat tres vehicles que faran diverses rutes amb concentració i sortida conjunta des de Bellaterra. Així ho explica el president de la Penya Mil·leni, Jaume Guixà.

Jaume Guixà

L'Associació de Penyes del Vallès facilitarà uns autocars que sortiran conjuntament des de Bellaterra.


Els clubs finalistes han repartit tres entrades per penya blaugrana i dues per les de Bilbao. És a dir, seran vuit els santcugatencs que viatjaran a València amb una de les entrades atorgades a les penyes. 18 socis més de la PBSC, tres de la Penya Mil·leni i sis de la Bilbo Ondokoak han aconseguit una entrada a través del FC Barcelona i l'Athlètic de Bilbao. La Penya Mil·leni ha fet un sorteig entre els seus socis per repartir les entrades, tal com ho ha fet la penya Bilbo Ondokoak entre els seus 56 integrants. La Penya Blaugrana les ha repartit entre els directius de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.