Arriba l'Arturo Pomar d'escacs


  • Comparteix:

Arturo Pomar disputant un torneig

Arturo Pomar disputant un torneig

L'organitzador del torneig Arturo Pomar d'escacs, Manel Andrés, espera arribar als 20 participants en aquesta competició. La primera jornada es disputa divendres i la darrera serà el 4 de desembre amb partides marcades pel sistema suís a vuit rondes.

La Unió Santcugatenca organitza una nova edició del torneig Arturo Pomar dedicat al gran jugador internacional de la nostra ciutat. Cada divendres es jugaran les partides amb el sistema suís a vuit rondes amb un ritme de joc de 90 minuts més 30 segons per jugada. Tothom que vulgui pot participar al Torneig Arturo Pomar ja que no està homologat per la federació. L'organitzador del torneig és Manel Andrés.

Manel Andrés

Esperem que vingui molta gent i arribar a la vintena de participants.



Tots aquells que es vulguin inscriure ho poden fer a la secretaria de la Unió Santcugatenca fins aquest divendres quan s'iniciarà el torneig. El preu d'inscripció és de 15 euros i per als socis del club, 10 euros. Els tres primers classificats tenen trofeu i també el primer classificat menor de 18 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.