El primer equip del Club Escacs Sant Cugat ascendeix a Segona Divisió Provincial


  • Comparteix:

Imatge de recurs

Imatge de recurs

El Club Escacs de Sant Cugat s'assegura jugar a Segona Divisió Provincial després de guanyar (7-3) el Granollers-Canovelles en la vuitena ronda del Campionat de Catalunya per equips. Ara, a la propera ronda, l'última, es decidirà si els santcugatencs són primers o bé finalitzen en segona posició. Per la seva banda, el Sant Cugat B, de Primera Divisió també obté el triomf en guanyar (6,5-1,5) el Terrassa, el Sant Cugat C guanya (4-0) el Llinars D i el conjunt sub 12 també aconsegueix la victòria després de derrotar (3-1) el Castellar.

Ple de victòries del Club Escacs de Sant Cugat en la darrera jornada del Campionat de Catalunya per equips. Triomf a destacar el del primer equip que amb la victòria davant el Granollers-Canovelles s'assegura una plaça a la Segona Divisió Provincial. Ara, els santcugatencs es jugaran amb el Llinars ser primers o segons en la darrera jornada de competició. Ara mateix l'Escacs Sant Cugat és primer amb 7,5 punts, mentre que el Llinars és segon amb 7.

El segon equip de l'entitat santcugatenca es consolida a la Primera Divisió després de guanyar el Terrassa. Els santcugatencs ocupen la zona tranquila amb quatre punts. L'equip C, de Tercera Provincial, guanya el Llinars D i suma 18,5 punts a la classificació, i el darrer equip, el sub 12, també obté el triomf davant el Castellar i obté 7,5 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.