Berta Martín prepara l'Estatal d'escalada de Dificultats de Terrassa


  • Comparteix:

La santcugatenca Berta Martín prepara al rocòdrom del Muntanyenc la Copa d'Espanya d'Escalada de Dificultats que aquest cap de setmana es disputa a Terrassa. Martin, que enguany ha aconseguit el títol de campiona d'Espanya d'Escalada de Bloc, espera quedar entre les primeres posicions a Terrassa. Tot i així, independentment del resultat d'aquest cap de setmana, l'escaladora santcugatenca valora positivament la temporada d'enguany.

Malgrat ser campiona d'Espanya d'Escalada en Bloc, la santcugatenca no té com a principal objectiu endur-se'n la Copa Estatal d'Escalada de Dificultats. Martín, està satisfeta amb els resultats d'aquesta temporada, i és per això que al campionat d'aquest cap de setmana es conforma a rendir el cent per cent de les seves possibilitats. Tot i que reconeix que té nivell per estar als podis estatals.

Berta Martín

No tinc objectius concrets, només espero rendir al 100% de les meves possibilitats


Aquesta setmana, l'escaladora santcugatenca es troba al rocòdrom del Club Muntanyenc preparant amb els seus companys l'estatal de Terrassa. Entre ells està Eduard Marin, que va quedar primer a la Copa del Món d'Escalada de Chamonix. La santcugatenca explica com es prepara un campionat d'espanya.

Berta Martín

Amida que s'acosta un event en concret vas reduint les hores d'entrenament


El Centre Muntanyenc Sant Llorenç de Terrassa es l'encarregat d'acollir la primera de les tres proves de la Copa d'Espanya d'Escalada. Paral·lelament aquesta competició també es disputa, aquest cap de setmana, la Copa d'Espanya d'Escalada Juvenil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.