Ramon Julián i Helena Alemán, campions de Catalunya al Muntanyenc


  • Comparteix:

Ramon Julián, del Grup Excursionista Manlleu, i Helena Alemán, del Centre Muntanyenc Sant Llorenç, guanyen el campionat de Catalunya d'escalada de dificultat al Club Muntanyenc Sant Cugat. Prop de 60 participants han disputat la competició demostrant un gran nivell al rocòdrom Josep Barberà. La retransmissió íntegre del campionat es pot veure aquest diumenge al programa 'Grans Esdeveniments' del canal esports de Cugat tv. Mira el reportatge del campionat de Catalunya d'escalada a Cugat tv

Els grans favorits han demostrat el seu nivell i han guanyat el campionat de Catalunya d'escalada de dificultat. En categoria masculina, Ramón Julián no ha tingut rival i s'ha imposat còmodament, però no ha pogut arribar a completar el recorregut. Julián és professional d'aquest esport i un dels referents europeus. L'escalador osonenc destaca l'organització del campionat.

Ramon Julián

Estic molt satisfet pel triomf i l'organització del campionat és molt bona.


Pel que fa a la categoria femenina, Marieta Cartró i Helena Alemán s'han disputat el títol. Finalment Alemán s'ha imposat amb comoditat completant tot el circuit sense massa dificultat.

Helena Alemán

Tot i la rivalitat amb la Marieta Cartró, finalment he pogut guanyar.



La retransmissió s'ha fet en directe per Cugat.cat i es podrà veure aquest diumenge al programa 'Grans Esdeveniments' del canal esports de Cugat tv.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.