El podi d'Esther Raventós culmina la Copa Catalana de Dificultat en el Club Muntanyenc


  • Comparteix:

Participació destacada en categoria femenina absoluta de la santcugatenca Esther Raventós en la tercera i definitiva prova de la Copa Catalana d'Escalada de Dificultat. Simón Padín i Sergi Lambea queden cinquè i sisè respectivament en categoria sub15 i Meye Roig guanya al ser l'única escaladora en categoria veterans.

El Club Muntanyenc ha organitzat la tercera i definitiva prova de la Copa Catalana de Dificultat. La competició ha estat dividida en cinc categories i ha comptat amb una destacada representació del Club Muntanyenc Sant Cugat. Esther Raventós ha quedat tercera i ha aconseguit també el bronze a la classificació general. Meye Roig ha estat l'única participant en categoria veterans i Ralph Merten ha quedat sisè en la sub 12. En la categoria sub 15, Lambea ha quedat sisè i tercer a la general i Padín cinquè i setè en el global.

El cap de muntanya del Club Muntanyenc Sant Cugat, Quim Hernández, destaca la importància d'organitzar la prova definitiva.

Quim Hernandez

Dóna més qualitat perquè venen tots els participants a donar el màxim.



La Federació Catalana organitza l'entrega de premis amb tots els participants i guanyadors de les diferents modalitats d'escalada al novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.