Resultat satisfactori de les jornades individuals de tennis taula escolar


  • Comparteix:

Al voltant d'uns 60 nens han participat en les 3 jornades individuals de tennis taula escolar organitzades per l'OMET i amb la col·laboració de la UESC. El coordinador Enric Bosch, fa una valoració molt positiva d'aquestes jornades i diu que s'han superat les expectatives. Al mes de febrer se celebraran les jornades escolars de tennis taula per equips.

El tennis taula escolar ha estat el protagonista durant tres caps de setmana a Sant Cugat. Tots els nois i noies que ho han volgut s'han passat per la Sala Escolar a gaudir amb un esport que està creixent a passos de gegant dins de l'àmbit escolar de Catalunya. L'OMET i la UESC han comptabilitzat la participació d'uns seixanta nois i noies en aquestes jornades que han tingut el principal objectiu de fer que la canalla pogués disfrutar amb la pràctica d'aquest esport.
Un dels responsables d'aquestes jornades, Enric Bosch, diu que els nens s'ho han passat molt bé, ja que pel sistema de partits que s'ha fet tots ells han pogut jugar en repetides ocasions.

Enric Bosch

Faig una valoració molt positiva, ja que han vingut molts nois a participar.


Bosch comenta el fet que en aquestes jornades l'índex de participació de noies ha estat molt baix. Segons ell això és una cosa normal en el tennis taula, ja que en edats i categories més grans sol haver-hi una absència considerable de jugadores.

Enric Bosch

Han participat poques noies. Això és una cosa normal en aquest esport, però que s'ha de millorar


Després d'aquestes jornades individuals al mes de febrer se celebraran les jornades de tennis taula escolar per equips que seran puntuables per la fase final comarcal. Seran dues; el 10 i el 24 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.