11è Campionat de Natació Escolar


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un campionat de natació

Imatge d'arxiu d'un campionat de natació

El Campionat de Natació Escolar arriba a la seva 11a edició aquest diumenge, de quatre de la tarda (16:00h) a vuit del vespre (20:00h), a la piscina municipal de la Rambla del Celler. La novetat d'aquest any és que només hi participaran esportistes no federats. La competició serà a nivell local i comarcal i s'hi preveu la participiació de dos centenars de nedadors.

El Campionat de Natació escolar l'organitza l'OMET i està dirigit a nens i nenes d'entre 7 i 13 anys de la nostra ciutat que no estiguin federats. L'acte començarà a les quatre de la tarda (16:00h) amb els prebenjamins, continuarà amb els benjamins, alevins i finalitzarà cap a les vuit de la tarda (20:00h) amb els infantils. Els prebenjamins i benjamins nedaran 25 metres mentre que les dos categories restants nedaran 50 metres.

La responsable d'activitats puntuals de l'OMET, Elsa Artigues, explica per què aquest any s'ha decidit no incloure els esportistes federats al campionat.

Elsa Artigues

No hi poden participar federats perquè el seu nivell era exagerat.



Aquest campionat forma part del programa Jocs Esportius en Edat Escolar de l'OMET. Els primers classificats tindran l'oportunitat d'accedir a la final territorial que es disputarà el 8 de maig a l'Anoia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.