Obertes les inscripcions pel Psicomotricampus


  • Comparteix:

L'ajuntament de Sant Cugat, a través de l'OMET, organitzarà per aquest estiu una nova edició del Psicomotricampus, un casal destinat als nens i nenes de 3 a 5 anys. En aquest campus, els inscrits podran realitzar activitats motrius, aquàtiques i tallers de manualitats i d'expressió corporal.

Nova proposta estival pels més menuts. És el Psicomotricampus, una inicitiva destinada als nens i nenes de 3 a 5 anys que té l'objectiu de desenvolupar les seves habilitats motrius, expressives i creatives a partir del moviment, així com les habilitats cognitives, comunicatives, afectives, conductuals i d'autonomia. D'entre les activitats, els participants podran realitzar tasques motrius, activitats aquàtiques i tallers de manualitats i d'expressió corporal. El campus està organitzat per l'ajuntament, a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), i les activitats es realitzaran al CEIP La Floresta.

Les inscripcions estan obertes des del passat 25 d'abril a l'OMET i, en aquests moments, hi ha cobertes al voltant del 60% de les places. Hi haurà 4 torns o setmanes : del 3 al 7 de juliol, del 10 al 14, del 17 al 21 i del 24 al 28 d'aquest mes. Els preus varien segons l'opció escollida: la jornada completa (de 9 a 17 hores), 97,20 euros per setmana, i la mitja jornada, 70,06 euros setmanals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.