Eduard Recasens busca una plaça pel Mundial de ciclocròs


  • Comparteix:

El ciclista Eduard Recasens afronta l'última prova de la Copa d'Espanya de ciclocròs, que es disputarà diumenge, amb opcions de finalitzar entre els tres primers classificats. El santcugatenc és ara mateix cinquè a la categoria juvenil i necessita fer una bona actuació en aquesta cursa i en el Campionat d'Espanya del dia 14 de gener per classificar-se pel Mundial.

Ha arribat l'hora de la veritat pel ciclista Eduard Recasens. Arriben dues proves vitals que decidiran el ser o no ser del santcugatenc en el proper Mundial de ciclocròs. La mala sort, però, ha fet que Recasens porti setmanes malalt i no afronti aquestes curses al cent per cent.

La primera cita, diumenge vinent, serà l'última prova de la Copa d'Espanya que se celebrarà a Muxica, al País Basc. Recasens ocupa la cinquena posició a la general però ja no té opcions de quedar campió. Tot i això, ha de quedar entre els tres primers si vol estar al Mundial. El fet que estigui prenent antibiòtics sumat a la dificultat del circuit fa que el seu rendiment sigui incert. Recasens explica com és el circuit basc.

Eduard Recasens

Hi haurà bastant fang i el circuit és bastant tècnic


La segona cita serà el Campionat d'Espanya del dia 14 de gener. Per aquesta prova, que se celebrarà a Madrid, Recasens confia estar del tot recuperat. Un factor important ja que també haurà d'obtenir una de les tres primeres places. Recasens, que ha guanyat moltes proves aquest any, explica com funciona el sistema de selecció per la cita mundialista.

Eduard Recasens

Tota la temporada he esta davant, però som cinc corredors que estem a dalt i s'ha de fer una selecció


L'última prova de la Copa d'Espanya a la categoria juvenil es disputarà a Muxica, al País Basc, diumenge a partir d'un quart de dotze.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.