L'Ajuntament i el CAR podrien signar un acord de col·laboració


  • Comparteix:

L'Ajuntament i el CAR de Sant Cugat estudien signar un nou conveni de col·laboració que inclouria com a principal novetat l´ús compartit de les instal·lacions municipals i del propi centre. L'alcalde Lluís Recoder espera signar l'acord en els propers mesos.

Ja fa uns mesos que es va presentar el Pla Director del CAR de Sant Cugat en què La Generalitat invertirà 2,8 milions d'euros, dels quals 2,2 milions es destinaran a la modernització de les habitacions i altres espais de la residència d'esportistes. Arran d'aquestes remodelacions, el CAR haurà de desplaçar els seus esportistes a d'altres instal·lacions que podrien ser les municipals. Recordem que l'Ajuntament i el CAR ja van signar en el seu dia un acord perquè els conjunts santcugatencs utilitzessin el centre d'alt rendiment. Ara la situació podria ser a l'inrevés. Els esportistes del Centre d'Alt Rendiment podrien utilitzar les instal·lacions municipals. L'acord es podria signar en els propers mesos tal i com explica Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Esperem signar l'acord el més aviat posible


Aquests temes es van comentar a la reunió que van mantenir la nova Secreataria General de l'Esport, Anna Pruna, i l'alcalde Lluís Recoder. Els propers mesos seran claus per saber si es signa aquest conveni.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.