Gran creixement dels Jocs Esportius Escolars


  • Comparteix:

Els Jocs Esportius Escolars de Sant Cugat continuen el seu creixement amb prop de 1900 participants. El futbol és l'esport amb més practicants i l'Avenç és l'escola que més alumnes aporta als Jocs Escolars.

La 26a edició dels Jocs Esportius Escolars ha posat de manifest una dada força rellevant pel que fa a l'esport de la nostra ciutat. Prop de 1900 nens i nenes practiquen esport a través dels Jocs Escolars que continuen amb el seu espectacular creixement. Les dades parlen per sí soles amb 112 equips que participen en 5 modalitats esportives: bàsquet, futbol, futbol-sala, handbol i voleibol. El futbol és l'esport rei amb 602 practicants, seguit del bàsquet amb 404. Ricard Solà, coordinador de l'OMET, fa una valoració molt positiva d'aquesta 26a edició.


Ricard Solà

Va anar força bé. La valoració és molt positiva. És el primer any que la categoria infantil passa a formar part dels clubs. La vloració és molt positiva i ja comencem a treballar en l'any vinent



Si ens fixem en esports individuals, la gimnàstica rítmica es consolida com la disciplina esportiva capdalt amb 297 practicants, lluny queda el segon lloc per l'atletisme amb 81 participants.
Pel que fa a les escoles, la més nombrosa en quant a participants és l'Avenç amb prop de 150.
Ricard Solà veu un constant creixement dels Jocs Escolars a la ciutat.


Ricard Solà

Ha passat a ser una tradició de la ciutat. És un projecte molt consolidat, i un punt fort Esport Escolar santcugatenc



Ara s'ha acabat la temporada i al setembre s'iniciarà una de nova: la 27a edició dels Jocs Esportius Escolars de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.