La Cursa Popular de La Floresta ultima els preparatius


  • Comparteix:

La 25a edició de la Cursa Popular de La Floresta, que tindrà lloc el proper 20 de juliol, presenta moltes novetats. Ampliació del recorregut, modernització i creixement participatiu són el més destacat en les noces de plata d'aquesta cursa.

L'ús d'un xip informàtic, que facilitarà tant a l'organització com als participants l'enregistrament del temps dels corredors; l'ampliació del recorregut, que enguany passarà dels 4900 metres als 5000; la creació d'una categoria especial (de 1500 metres) per als nens d'entre 10 i 15 anys, o l'obsequi d'una samarreta commemorativa són algunes de les novetats més destacades de la 25a edició de la Cursa Popular de La Floresta, que organitza la Comissió de la Festa Major del districte i que compta amb el suport i patrocini de l'empresa CIC3.
Escoltem un dels responsables de la comissió organitzadora, Xavier Sans.

Xavier Sans

És la 25a edició i volem donar-li un tractament especial. Volem una cursa més sonada, més participativa i més moderna


Des de l'organització s'espera fer un salt quantitatiu i poder arribar a la xifra dels 500 participants, superant els 246 de l'any passat. Les inscripcions podran fer-se a partir de mitjans del mes de maig a través d'una pàgina web exclusiva de la cursa, però també es pot gestionar aquesta inscripció en diferents punts de la ciutat. La botiga Running Vallès, el Centre Cívic de La Floresta o la papereria Esteve, també de La Floresta, són els 3 punts d'inscripció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.