Festa de l'esport escolar


  • Comparteix:

La festa dels Jocs Escolars a punt

La festa dels Jocs Escolars a punt

Prop de 1800 nens i nenes celebraran la 26a edició de la festa de cloenda dels Jocs Escolars de Sant Cugat aquest divendres a la plaça d'Octavià. Els participants gaudiran de diferents activitats i de l'actuació de l'animador infantil Jaume Barri.

Com cada final de temporada arriba la festa de cloenda dels Jocs Escolars. Aquest acte ha passat per diferents emplaçaments durant la seva història, però des de fa tres anys s'ha instal·lat definitivament a la Plaça d'Octavià. La Regiduria d'Esports ha convocat a 1754 participants que rebran el seu reconeixement a través d'una medalla per la seva participació i copes pels tres primers classificats. Xavier Amador, regidor d'esports. valora de manera positiva els Jocs Escolars.

Xavier Amador

Estem satisfets amb els Jocs Escolars, però volem millorar alguns aspectes


De la seva banda, el coordinador de la OMET, Xavier Requeno, es marca nous objectius en el programa de Jocs Esportius Escolars.

Xavier Requeno

Els Jocs Esportius Escolars continuen creixent


La Plaça d'Octavià acollirà la festa de cloenda dels Jocs Escolars aquest divendres a partir de dos quarts de sis de la tarda i finalitzarà a dos quarts de deu del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.