Les pistes d'atletisme, pel 2009


  • Comparteix:

L'alcalde Lluís Recoder assegura que les pistes d'atletisme es faran dins del 2009. L'Ajuntament espera rebre el projecte executiu per poder adjudicar l'obra.

En la trobada anual amb la premsa per fer balanç de l'any, l'alcalde de la ciutat també s'ha referit a l'àmbit esportiu. Sens dubte, el tema estrella són les pistes d'atletisme, que segons la secretaria general de l'Esport de la Generalitat, Anna Pruna, havien de ser pel 2008. El procés ha sofert una demora que farà que l'equipament arribi, segons Lluís Recoder, en el 2009. L'Ajuntament està a l'espera de rebre el projecte executiu de l'arquitecte per després adjudicar l'obra.

Lluís Recoder

Esperem acabar les pistes d'atletisme de la Guinardera durant 2009



Respecte de l'estudi d'hàbits esportius de la Diputació de Barcelona, Recoder es manifesta orgullós dels resultats. Segons l'alcalde, aquestes dades parlen de Sant Cugat com una de les ciutats més esportives de Catalunya a tots nivells.

Lluís Recoder

Estem orgullosos de l'estudi de la Diputació de Barcelona



Finalment, LLuís Recoder ha manifestat que ja s'han produït les primeres converses perquè el Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat faci ús del bosc de Vullpalleres. L'alcalde ha mostrat el seu acord i assegura que així el podran adequar i fer-lo més accessible a la ciutadania. Aquest acord forma part del conveni de bon veïnatge signat entre l'Ajuntament i la secretaria general de l'Esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.