Els criteris de subvenció, a debat


  • Comparteix:

La Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat i el director d'Esports de l'Ajuntament, Xavier Codina, es reuneixen aquest vespre per debatre sobre l'esborrany presentat per l'Ajuntament sobre els nous criteris de subvenció. La Coordinadora ja ha avançat que aquests criteris no beneficien els clubs esportius.

La majoria dels clubs que integren la Coordinadora d'Entitats Esportives ja van mostrar-se descontents sobre l'esborrany dels nous criteris de subvenció proposats per l'Ajuntament com són: major puntuació a aquells clubs que tenen equips a l'OMET o que els primers equips no accedeixin a les subvencions. Aquest dimarts, les entitats podran manifestar la seva opinió amb una reunió amb el director d'Esports de l'Ajuntament, Xavier Codina.

El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, ja avançava a Cugat.cat el posicionament de la plataforma.


Ignasi Bassó

Crec que aquests criteris deixen de beneficiar els clubs




Avui a partir de les vuit del vespre (20:00), i als despatxos del PAV-2, nova reunió entre la Coordinadora i el director d'Esports de l'Ajuntament, Xavier Codina, per posar fil a l'agulla als criteris de subvenció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.