Arriba el torn de l'atletisme


  • Comparteix:

L'atletisme serà l'esport protagonista

L'atletisme serà l'esport protagonista

La cinquena jornada multiesport i la primera jornada d'atletisme en edat escolar, se celebren dissabte al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Les dues jornades, organitzades per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), tindran com a protagonista l'atletisme.

A un quart de 10 del matí (9:15) començarà la primera jornada d'atletisme en edat escolar. L'activitat, adreçada als nens que practiquen aquest esport com activitat extraescolar, reunirà prop de 50 participants que realitzaran una competició muntada en tres espais diferents, on es treballarà el llançament, el salt i la cursa. Per acabar la jornada els diferents centres escolars assistents, realitzaran una cursa de relleus.

D'altra banda a dos quarts d'11 del matí (10:30) començarà la jornada multiesport per alumnes de segon de primària. L'activitat, que és l'última jornada del curs multiesport, també tindrà l'atletisme com a protagonista. Dividida en cinc espais diferents, els nens treballaran el llançament, el salt, la velocitat, la resistència i el relleu.

El coordinador d'activitats puntuals de l'OMET, Agustí Castillo Cañiz, explica que les dues jornades se celebren el mateix dia per reunir més nens i nenes.

Agustí Castillo Cañiz

vam preferir fer les dues jornades el mateix dia per tenir més nens i unir esforços.


Aquest dissabte de nou del matí a dotze del migdia el Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix, s'omplirà de nens que practicaran l'atletisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.