Teampartners, també a Can Magí


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha renovat el contracte de gestió de la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau amb Teampartners. L'empresa santcugatenca també ha guanyat el concurs públic de gestió de Can Magí.

Teampartners seguirà gestionant durant, com a mínim els propers dos anys, la ZEM Jaume Tubau. L'empresa santcugatenca ha estat l'única en presentar un projecte al concurs públic pels dfrets de gestió de les instal·lacions que habitualment usa el Sant Cugat Esport.

Una instal·lació que Teampartners gestiona des de 2001 i que és tot un repte per a l'empresa, segons explica el gerent, Xavier Requeno.

Xavier Requeno

Som a Jaume Tubau des de 2001, i va ser tot un repte. Durant aquest temps, hem pogut observar les mancances que té aquesta instal·lació



D'altra banda, l'Ajuntament ha recalcat l'idoneïtat que sigui Teampartners qui gestioni també la ZEM de Can Magí. Així ho ha expressat el regidor d'esports, Xavier Amador.

Xavier Amador

Nosaltres ens basem en pressupostos econòmics, però cal dir que Teampartners compleix amb tots els requisits





El pressupost de Jaume Tubau és de 122.600 euros, mentre que a Can Magí és de 85.234 euros.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.