Xavier Amador: 'El Complex Esportiu de Mira-sol serà una realitat al 2010'


  • Comparteix:

Projecte del Complex Esportiu de Mira-sol

Projecte del Complex Esportiu de Mira-sol

El regidor d'Esports, Xavier Amador, assegura a Cugat.cat que el nou Complex Esportiu de Mira-sol estarà enllestit l'any vinent i que aquest mes s'iniciaran les obres. Amador creu que aquesta instal·lació serà vital al districte.

Les empreses Lleure Esportiu Illa i Construccions PAI començaran les obres del complex esportiu de Mira-sol aquest mes. Les dues empreses també gestionaran el complex durant els propers 35 anys. El pressupost del projecte suma prop de sis milions d'euros.

El complex esportiu s'ubicarà en una parcel·la de més de 9.000 metres quadrats, situada entre els carrers Pompeu Fabra i Victòria. El recinte, que comptarà amb dues plantes i una planta subterrània, tindrà dues piscines cobertes i una d'exterior. Quatre pistes de pàdel, un solàrium, una zona verda i una de jocs infantils completaran el projecte, que també comptarà amb sala de fitness, de ciclisme indoor i dues sales d'activitats dirigides.

El regidor d'Esports, Xavier Amador, creu que la instal·lació serà una realitat l'any vinent.

Xavier Amador

El Complex Esportiu de Mira-sol serà una realitat el 2010.








El complex s'ha dissenyat amb sistemes de baix consum energètic, plaques solars al sostre per escalfar aigua i sistemes de reciclatge d'aigües grises.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.