Curs d'activitats físiques per a discapacitats psíquics


  • Comparteix:

El curs està dins de les activitats físiques per adults i gent gran de l'OMET

El curs està dins de les activitats físiques per adults i gent gran de l'OMET

L'Ajuntament organitza a través de l'OMET, un curs d'activitat esportiva per a discapacitats psíquics majors de 16 anys, per tal de desenvolupar les seves aptituds físiques. Avui tindrà lloc la tercera jornada de portes obertes en el mateix horari que es desenvoluparà el curs, dimarts i dijous de sis (18:00h) a set de la tarda (19:00h) al CEIP Gerbert d'Orlhac.

Els curs vol potenciar les aptituds físiques dels participants a més de fomentar el seu esperit de superació. Per tal d'assolir aquesta fita, s'han plantejat activitats amb esports d'equip com el futbol, el bàsquet, l'hoquei o el voleibol.

La responsable dels cursos d'activitat física per a adults i gent gran de l'OMET, Esther Garcia, creu que cursos com aquest són molt importants per aquest col·lectiu.

Esther Garcia

Fomentar la pràctica esportiva a les persones amb discapacitat psíquica que solen ser més sedentàries. Que practiquin esports col·lectius desenvolupant la seva coordinació.



Les sessions d'avui i de dijous són de portes obertes, i es té previst que el curs comenci la setmana vinent. Les inscripcions es poden fer a les oficines de l'OMET, al passatge Baró de Coubertain. En el moment de realitzar la inscripció s'haurà d'adjuntar un informe mèdic del participant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.