L'esport santcugatenc celebra l'arribada de Cugat tv


  • Comparteix:

Les entitats esportives de la ciutat donen la benvinguda a Cugat tv, en l'acte de presentació de la nova televisió on line de Sant Cugat del grup de comunicació multimedia Cugat.cat. Els clubs remarquen la necessitat i utilitat d'una televisió a través d'internet, i també del seu canal temàtic d'esports.

La societat esportiva santcugatenca ha estat present a la inauguració de Cugat tv, que ha tingut lloc a EsadeCreapolis. Una àmplia representació local encapçalada pel president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, que ha volgut celebrar l'arribada de Cugat tv i sobretot el seu nou canal temàtic d'esports.

En parlen el mateix Bassó, el president de la Unió Esportiva Sant Cugat, Xavier Salvat, i el president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez.

Ignasi Bassó / Xavier Salvat / Miquel Martínez

Per a l'esport local, Cugat tv és una meravella. / És fantàstica, i em sorprèn moltíssim la qualitat periodística i tècnica de Cugat tv. / És una eina que arrelarà a la nostra ciutat.







En l'actualitat, el canal d'esports de Cugat tv disposa de 3 programes: Vermells-i-Negres, Clubs de Casa i Grans Esdeveniments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.