Ignasi Bassó: 'La reunió amb la regidoria d'Esports, molt positiva'


  • Comparteix:

Ignasi Bassó, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives

Ignasi Bassó, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives

El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, es mostra satisfet amb la reunió mantinguda amb la regidoria d'Esports. Les obligacions i deures de les empreses concessionaris de les instal·lacions i la creació d'un protocol en cas d'emergència als espais esportius són els temes més destacats. El regidor d'Esports, Xavier Amador, creu que aquestes trobades ajuden a l'esport local.

Dues hores i mitja de reunió han servit a la Coordinadora d'Entitats Esportives i la regidoria d'Esports per tractar alguns temes de caire informatiu. La Coordinadora va preguntar sobre el funcionament, obligacions i deures de les empreses que gestionen les instal·lacions municipals. La plataforma tenia dubtes sobre quina és la persona que ha de rebre la comunicació en cas d'incidència en algun equipament esportiu. El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, creu que s'han resolt molts dubtes existents sobre les empreses concessionàries.

Ignasi Bassó

Ja tenim les idees clares sobre aquestes empreses que gestionen instal·lacions municipals.



Amador va contestar que és la regidoria d'Esports qui ha d'atendre aquests temes. Amador també va animar les entitats a fer un bon ús dels equipaments.

En paral·lel, la Coordinadora va proposar crear un protocol en cas d'emergència a les instal·lacions municipals. Amador va respondre que estudiaran aquest tema.

Un altre dels assumptes destacats és el paper que ha de tenir el Consell Municipal de l'Esport. La Coordinadora creu que hauria de tenir més presència i redefinir les seves funcions.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Estem a la espera de resultats...

CKSC. Enviat el 2/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.