Xavier Amador: 'Celebro que l'equip de govern continui apostant per l'esport'


  • Comparteix:

Presentació del pressupost d'Esports

Presentació del pressupost d'Esports

El regidor d'Esports, Xavier Amador, s'ha mostrat satisfet amb la pujada del 14% del pressupost de l' àrea d'Esports respecte 2009 i agraeix la confiança de l'equip de govern per aquest augment. La partida pressupostària se situa en gairebé 1,8 milions d'euros.

El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha presentat el nou pressupost d'Esports pel 2010 que puja un 14% , aprovat al ple municipal d'aquest dilluns. El pressupost no inclou l'IVA ja que algunes partides, com la de les concessions no contemplen aquest impost. Amador està molt satisfet de l'augment pressupostari de la seva àrea.

Xavier Amador

Agraeixo l'augment pressupostari de la meva àrea als companys de l'equip de govern.








Amador ha explicat que continuaran apostant pel bon manteniment de les instal·lacions. La darrera actuació ha servit per canviar el marcador del Pav-2 o la nova pavimentació del CEIP Catalunya.



  • Comparteix:

COMENTARIS

L'esport tambe es una política social!! Molt bé ara te que sortir una partida press. per el sistema de clima de la sala d'arts marcials. Aupa l'esport santcugatenc!!

CKSC. Enviat el 23/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.