El gran debat de l'esport base


  • Comparteix:

Imatge de la reunió d'ahir al vespre de la Coordinadora d'Entitats Esportives

Imatge de la reunió d'ahir al vespre de la Coordinadora d'Entitats Esportives

El debat de l'esport base protagonitza la reunió d'aquest dimecres entre la regidoria d'Esports i la Coordinadora d'Entitats Esportives. El president de la plataforma, Ignasi Bassó, creu que s'ha de seguir treballant per millorar l'esport santcugatenc. El regidor d'Esports, Xavier Amador, aposta per l'esport base com a foment de valors.

L'esport base ha de ser totalment formatiu. Aquesta és la gran conclusió que s'extreu de la reunió d'aquest dimecres entre la Coordinadora d'Entitats Esportives i la regidoria d'Esports. El regidor d'Esports, Xavier Amador, creu que els clubs s'han de fer algunes preguntes per tal de millorar la formació dels esportistes.

Xavier Amador

L'esport de base ha de ser totalment formatiu.






El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, valora de manera positiva la reunió, però creu que falta profunditzar en més continguts.

Ignasi Bassó

La reunió ha estat molt positiva i cal treballar més alguns temes.


Sobre el nou model esportiu de Sant Cugat, Amador ha deixat clar que l'Ajuntament segueix apostant per unes directrius molt clares.

Xavier Amador

El model esportiu és el ciutadà de Sant Cugat sigui federat o no.



La Coordinadora d'Entitats Esportives i la regidoria d'Esports es tornaran a trobar en una reunió encara sense data per continuar treballant per l'esport local.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.