Els Jocs Esportius Escolars s'acomiaden de la temporada omplint l'entorn del Monestir


  • Comparteix:

Milers de santcugatencs s'apleguen a la plaça Octavià i la plaça de l'Om per celebrar la 29a edició de la Festa de cloenda dels Jocs Esportius Escolars que organitza l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). Amb aquest acte, l'OMET dóna per finalitzada una temporada on hi han participat 2.300 alumnes dels diferents centres educatius de la ciutat.

Una zona dedicada als salts i equilibris, una zona de bàsquet en cadira de rodes per sensibilitzar als més petits o un espai dedicat a les bitlles, entre d'altres activitats, han servit a l'OMET per celebrar la Festa de cloenda dels Jocs Esportius Escolars. Al llarg de la tarda, els nens i nenes, que durant el curs escolar han practicat algun del 15 esports proposats per l'OMET, han rebut una medalla. A més, els tres equips millor classificats de cada lliga han rebut un trofeu com a reconeixement al mèrit aconseguit.

L'amenaça de pluges ha estat present durant tota la tarda, tot i així, l'OMET ha enregistrat un altre èxit organitzatiu. La coordinadora de l'activitat, Elsa Artigas, espera que l'activitat segueixi creixent.

Elsa Artigas

És una activitat que mica en mica ha anat creixent, esperem que segueixi consolidant-se encara més.


La festivitat d'avui demostra, un cop més, la forta implantació que té l'OMET a les escoles de Sant Cugat. El regidor d'Esports, Xavier Amador destaca a Cugat.cat la bona feina que fa l'OMET implantant l'esport en l'educació.

Xavier Amador

Tenir la possibiltat d'accedir en el sistema educatiu a través de l'esport, implica estar satisfets del treball fet.


Amb aquest acte l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom dóna per finalitzada la temporada. El proper acte de l'OMET per als més menuts serà durant la Festa Major amb la ja també consolidada, Festa de l'Esport al Carrer.
Cugat.cat, que ha estat mitjà col·laborador de l'acte, oferirà dilluns un ampli reportatge amb les millors imatges de la festa a través del programa 'Què i qui' del canal 'Escoles' de Cugat tv





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.