El Junior vol entrar a la Coordinadora d'Entitats Esportives


  • Comparteix:

Reunió mensual de la Coordinadora d'Entitats Esportives

Reunió mensual de la Coordinadora d'Entitats Esportives

El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, ha avançat a Cugat.cat que el Junior té la intenció de formar part d'aquesta plataforma. Bassó ha explicat que s'està estudiant aquesta possibilitat, però que també cal saber quines són les intencions del club blau-i-negre.

La reunió mensual de la Coordinadora d'Entitats Esportives ha servit per fer balanç de la temporada dels clubs, valorar l'acte organitzat per la UESC amb la presència de Pepu Hernández, conèixer la visita d'obres que realitzaran les entitats amb el regidor d'Esports, Xavier Amador, a l'Esport Parc Internacional i posar sobre la taula la petició que ha fet el Junior per formar part de la plataforma esportiva.

Aquest últim tema ha obert un debat entre els diferents membres. Hi ha clubs que es mostren favorables, però d'altres que no ho veuen amb bons ulls, segons el president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó.

Ignasi Bassó

Els que porten més temps a la Coordinadora són contraris a l'entrada del Junior.



Si s'accepta que el Junior entri a la Coordinadora caldria canviar els estatuts de la plataforma segons Bassó. Bassó també vol conèixer quines són les intencions del Junior.

Ignasi Bassó

Cal conèixer quines són les intencions del Junior per formar part de la Coordinadora.



Ignasi Bassó es reunirà properament amb el vicepresident de la secció de futbol del Junior, Sergi Renieblas, per tractar aquest tema.

La Coordinadora segueix preparant la jornada de formació per a tècnics prevista pel 10 de juliol. A banda del psicòleg esportiu del CAR Pep Marí s'espera la confirmació d'algun entrenador mediàtic com Xesco Espar, Quim Paüls o Manel Estiarte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.