Sonen noms nous per a la presidència de la Coordinadora


  • Comparteix:

Imatge d'una de les reunions de la Coordinadora

Imatge d'una de les reunions de la Coordinadora

El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, Ignasi Bassó, qualifica de 'molt positiu' el fet que la secretària de la junta del Club Karate Sant Cugat (CKSC), Lourdes Llorente, es plantegi presentar la seva candidatura a la presidència de la Coordinadora. Bassó, que finalitza el seu mandat a finals d'any, confia en que hi hagi un relleu 'el més natural' possible.

A hores d'ara no s'ha presentat cap candidatura per rellevar l'actual junta, però sí que hi ha qui s'ho ha plantejat. La secretària de la junta del CKSC, Lourdes Llorente, que ha preferit no fer declaracions a Cugat.cat perquè encara no hi ha res segur, s'ha plantejat presentar-se com a presidenta. Llorente, de moment, s'ha adreçat a Ignasi Bassó per saber si coneix d'alguna altra candidatura que garanteixi la continuïtat de la Coordinadora d'Entitats Esportives.

De la seva banda, el president de l'entitat, Ignasi Bassó, que espera que el relleu de junta sigui el més natural possible, veu amb bons ulls aquesta possible candidatura.

Ignasi Bassó

El CKSC té una visió de l'esport a Sant Cugat bastant global. Només el fet de plantejar-se una candidatura perquè el projecte no decaigui, és molt positiu.





Després de quatre anys al capdavant d'aquesta entitat, Bassó finalitza el seu mandat a finals de desembre i té previst que el canvi de junta sigui una realitat a principis de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.