Xavier Amador: 'És difícil fer una nova inversió, però lluitarem per noves instal·lacions'


  • Comparteix:

Xavier Amador, regidor d'Esports

Xavier Amador, regidor d'Esports

El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha assegurat a Cugat.cat que és difícil fer una nova inversió en instal·lacions esportives, però que lluitaran per aconseguir més equipaments esportius. La construcció del circuit de ciclisme de la Guinardera és un dels objectius que la Coordinadora ha fet arribar al regidor. El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, demana que la regidoria d'Esports tingui en compte aquest nou equipament de cara al futur més immediat.

La crisi econòmica dificulta fer una nova inversió a nivell esportiu segons el regidor d'Esports, Xavier Amador. Amador ha deixat ben clar que la construcció de noves instal·lacions serà difícil, però que seguiran lluitant per aconseguir nous equipaments.

Xavier Amador

És difícil fer una nova inversió en instal·lacions esportives, però lluitarem per aconseguir més equipaments.



La creació del circuit de cros i de ciclisme de la Guinardera i el condicionament de la Sala Blava són dues de les propostes que la Coordinadora ha fet arribar al regidor d'Esports. El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, demana que el circuit de ciclisme de la Guinardera sigui una prioritat de futur immediat.

Rafa Robledo

No podem portar els nens per la carretera. Cal una instal·lació sense risc.



La presentació dels pressupostos de cara a l'any vinent, que està prevista per aquest mes, servirà per a conèixer si Sant Cugat tindrà nous equipaments esportius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.